Women on Top voert actie voor naschoolse opvang

Op maandag 3 september zijn alle basisscholen in Nederland weer begonnen. Officieel heeft vanaf dat moment elk schoolgaand kind in Nederland recht op https://eliteessaywriters.com/ naschoolse opvang. Een groot deel van de scholen kan echter niet aan de verplichting voldoen om alle kinderen na schooltijd op te vangen. Het is op dit moment volstrekt onduidelijk wie verantwoordelijk is voor dit probleem. De scholen wijzen naar de externe partijen die ze ingehuurd hebben voor de opvang (het zogeheten makelaarsmodel) en de ingehuurde bedrijven http://www.chiefessays.net/ wijzen naar de scholen. Of is de overheid verantwoordelijk doordat zij wetgeving in het leven roept die per definitie niet haalbaar is?

Hoe het ook zij, de kinderen worden niet opgevangen en daarmee laat Nederland opnieuw zien volwaardige arbeidsparticipatie van vrouwen niet zo belangrijk te vinden. Om de aandacht te vestigen op dit probleem, organiseert Women on Top op

DINSDAG 4 SEPTEMBER VANAF 16.00

een MIDDAGJE ALTERNATIEVE KINDEROPVANG op

HET PLEIN TE DEN HAAG

Op deze middag roept Women on Top alle kinderen die geen beroep kunnen doen op reguliere naschoolse opvang en hun ouders samen te komen op Het Plein. Women on Top zal voor leuke activiteiten zorgen en verder wordt de invulling van de middag door de ouders zelf bepaald. Sharon Dijksma zal ons toespreken. Neem spelletjes, speelgoed en drinken mee en kom allemaal naar Den Haag voor een gezellige en nuttige middag!

Stuur dit bericht door aan zoveel mogelijk andere ouders: vrienden en vriendinnen, familie, collega’s, ouders van vriendjes en vriendinnetjes!

Voor meer informatie: nso@women-on-top.nl