Programmeren panel op vrouwendag

Internationale vrouwendag met Women on Top bij Women Inc.

Op Internationale Vrouwendag organiseert WOMEN Inc. een speciale, groots opgezette bijeenkomst, waar alle vrouwen die afgelopen maandagavonden met hun targets op het podium stonden de revue passeren. Er wordt een stempeiling gedaan over prioriteiten van nu, dus komt allen en laat je stem horen! Inhoud (onder meer een international panel geprogrammeerd door Women on Top) en cultuur, fun en speeddating en: Mama Cash reikt haar ‘She changes the World Award uit. DJ Suna sluit de avond af met haar speciale WOMEN Inc. discotheek! Be inc. & do inc.!
Hier vind je de FLYER

Of ga naar een debat in Felix Meritis over vrouwelijke solidariteit

Opzij organiseert dit vanavond (aanvang 20:00u) in Felix Meritis ter gelegenheid van Vrouwendag.
Wat is er nog over van de solidariteit uit de beginjaren van de Tweede Feministische Golf? Hebben vrouwen nog gemeenschappelijke strijdpunten? Of is er weinig meer dat hen bindt? Dragen vrouwen die economisch niet-zelfstandig zijn bij aan de stagnering van de vrouwenemancipatie of maken zij terecht gebruik van de keuzevrijheid waarvoor het feminisme heeft gestreden? Laten carrièrevrouwen zich te veel in een mannelijk keurslijf stoppen? Waarom bekritiseren moeders en niet-moeders en parttime en fulltime werkende vrouwen elkaar zo scherp. En mag je kritiek hebben op elkaars keuze of getuigt dat van een gebrek aan solidariteit?
Over al die kwesties spreken we op donderdag 8 maart – Internationale Vrouwendag – met onder anderen Christien Brinkgreve (Universiteit Utrecht), Women on Top’s eigen Heleen Mees (econome, juriste en publiciste) en Anneliese Bergman (hoofdredactrice Margriet).
Natuurlijk is het ook weer een feestelijke avond. Daarvoor zorgt bijvoorbeeld Alice in Dixieland, een zeskoppige jazzformatie voor (zie ook: www.aliceindixieland.nl).
Toegang: € 7,50, Reserveren: (020) 623 13 11, e-mail: receptie@felix.meritis.nl